UAM CARS

Auto verkoop en export

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, stel ze dan gerust telefonisch aan één van onze medewerkers

Koop- en verkoopbemiddeling

De makelaarsfunctie van een veilinghuis. Onze Veilingmeesters en Buitenlandse Auctioneers staan dagelijks voor u klaar. Veel gaat automatisch, maar niet alles gaat vanzelf. Onze collega’s doen er alles aan om u als tevreden klant te behouden. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waardebepaling

Niemand kan exact voorspellen wat een voertuig gaat opleveren in de veiling. Toch zijn wij gespecialiseerd in het taxeren en voorspellen van de waarde van voertuigen. U mag van ons verwachten dat wij als Erkend Register Veilinghuis kennis van zaken hebben. En dat willen wij u graag bewijzen.

Inspectie

Alle voertuigen worden op dezelfde uniforme wijze in ons systeem ingebracht. Dit gebeurt stap voor stap door het uploaden van gegevens en foto’s. De meeste inspecties worden gedaan met een speciaal hiervoor ontwikkelde Inspectie App. Het grootste gedeelte van alle voertuigen op het veilingplatform van Autoveiling Belgie  worden door onafhankelijke inspecteurs van onder andere Autoinspecties uitgevoerd.

Afhandeling transacties

Omdat de snelheid van het afronden van een transactie belangrijk is, houden wij alles voor u bij. Elke koper en verkoper is continu in beeld met de status van alle facetten van de afhandeling. Van de betalingen tot het transport en van het kentekenbewijs tot de vrijwaring. Een transactie is bij ons gemiddeld binnen een week afgerond. Wij hebben hier natuurlijk ook de hulp van u nodig!

Importeren en exporteren

Steeds meer voertuigen vinden hun weg naar het buitenland. Dit komt vooral door de mogelijkheid van de BPM-teruggave. Om aan de vraag naar de juiste gebruikte voertuigen te voldoen, worden ook steeds meer auto’s geïmporteerd naar Belgie. Via onze partners hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in internationale transacties en inmiddels zijn wij van alle markten thuis. Spreken wij ook uw taal? English / Deutsch / Français / Polski / Slovenian / Espanol / Italiano / Czech / Romanian / Russian

AUTO-ONDERDELEN24.NL

Voertuigbehandeling

Naast de dienstverlening die u van een veilinghuis mag verwachten denken wij ook graag met onze klanten mee. Niets is Autoveiling Vlaanderen hierbij te gek. Van ontstickeren tot poetsen, van inslag tot opslag, van restylen tot volledige schadeafwikkeling, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Logistieke dienstverlening

Niet alleen op de veiling gekochte auto’s worden bij onze kopers voor de deur afgeleverd. Autoveiling Nederland is uw ideale adres voor alle soorten transport, stalling en voertuigbehandeling. Ook snel transport, leveren binnen twee werkdagen, behoort tot de mogelijkheden.